ŞIRNAK / ULUDERE - Hilal Şeyhan İlkokulu

Hilal Şeyhan İlkokulu

Adres
HİLAL BELDESİ YILDIZ MAH. ÇİÇEK SK. HILAL ŞEYHAN ILKOKULU SİTESİ NO: 14 İÇ KAPI NO: 1 ULUDERE / ŞIRNAK
Vizyon
Milli ve manevi kültürle bezenmiş, başarıda sınır tanımayan, çizgi üstü model bir okul olmak.
Misyon
Milli eğitimin temel amaçları doğrultusunda eğitimi okul öncesinden başlatarak güvenli ve eğlenceli bir ortamda, nitelikli bir eğitimle başarıyı yaşam biçimine dönüştüren, değişim ve gelişime açık, ruhen ve bedenen sağlıklı, çağdaşlarıyla yarışabilecek bilgi ve beceriyle donatılmış temel insan hak ve özgürlüklerini benimsemiş, yaşamında onurlu, görevinde sorumlu, çevresiyle uyumlu her zaman bir adım önce ve bir adım önde, model öğrenciler yetiştirmek istiyoruz.
Öğretim Şekli :Tam Gün
08.20 - 14.20
Ulaşım
Ulaşım Şırnak´tan Uludere veya Beytüşşebab´a hareket eden dolmuşlarla sağlanmaktadır.
Servis İl ve İlçe merkezine beldede bulunan minübüslerle yapılmaktadır.
Uludere ve Şırnak ili arasında bulunmaktadır.
İl Merkezine Uzaklık:40 Km , İlçe Merkezine Uzaklık: 12 Km